Αντικατάσταση Παλαιού τύπου κλειδαριών

Αντικατάσταση Παλαιού τύπου κλειδαριών

Στην εταιρεία Trustkeys εξειδικευόμαστε στην τεχνολογική εξέλιξη της ασφάλειας των κλειδαριών, αφιερώνοντας χρόνο στην παρακολούθηση των γεγονότων όσο αφορά την αδυναμία των κλειδαριών και στην εξέλιξη των διαρρηκτικών εργαλείων για να ξέρουμε πως να προστατέψουμε τους πελάτες μας, αλλάζοντας τις κλειδαριές και ενημερώνοντας τους.
Στις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας θα βρείτε ποικίλους τρόπους να ασφαλίσετε το χώρο σας. Για παράδειγμα οποιαδήποτε κλειδαριά έχει κλειδί τύπου χρηματοκιβωτίου  (βλεπε εικονα) είναι ότι χειρότερο μπορούμε να έχουμε, γιατί υπάρχει διαρρηκτικό εργαλείο που ξεκλειδώνει αθόρυβα χωρίς καταστροφή και σημάδια διάρρηξης σαν να έχουν τα κλειδιά. Σε αυτή την περίπτωση έχουμε λύσεις αντικατάστασης της κλειδαριάς με επώνυμα προϊόντα που αντικαθιστούν τις παλαιού  τυπου κλειδαριές με νέας τεχνολογίας για να ξαναγίνει η πόρτα σας πονοκέφαλος στους διαρρήκτες.
Τα κλειδιά τύπου χρηματοκιβωτίου χρησιμοποιούνται κυρίως σε θωρακισμένες αλλά και ξύλινες πόρτες και έχουμε λύσεις και για τις δύο περιπτώσεις.
Η προτεινόμενη κατηγορία κλειδαριών νέας τεχνολογίας που αντικαθιστούν τις παλαιές λέγονται κυλίνδρου με defender και καταπέλτη για τις θωρακισμένες πόρτες και είναι αναγκαστικό να αναφέρεται ολόκληρος ο τίτλος γιατί υπάρχουν παρεμφερή τύποι κλειδαριών  στο εμπόριο  που δυστυχώς της αναφέρουν νέας τεχνολογίας αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχουν το επιθυμητό επίπεδο ασφάλειας.
Στην κατηγορία αυτή υπάρχουν διάφορα μοντέλα κλειδαριών , κυλίνδρων και  defender που θα καλύψουν τις ανάγκες του καθένα ξεχωριστά. Για παράδειγμα κάποιος που έχει στο σπίτι του υπηρεσία καθαρισμού υπάρχουν κύλινδροι με κλειδί υπηρεσίας που είναι διαφορετικό από το δικό μας και μπορεί να ξεκλειδώσει την κλειδαριά μας μόνο όταν το επιθυμούμε εμείς.
Λύσεις υπάρχουν αρκεί να μας εμπιστευθείτε κι εμείς θα σας τις παρέχουμε !